Euro'24

EUROPESE

VERKIEZINGEN

2024

STRIJDPUNT: NAAR EEN NIEUWE EUROPESE GEMEENSCHAP:

De EU heeft objectief gefaald. Daarom is democratische hervorming van de EU naar een Europese Gemeenschap van onafhankelijke, samenwerkende staten nodig. Daarom moeten wij als land ook besluiten of wij in de euro willen blijven, of terug naar de gulden willen (aangezien de euro op een ondemocratische manier, en niet om economische noodzaak, maar om politieke redenen is ingevoerd). Sowieso dient de belastingvrije status van de EU opgeheven te worden: Laat de EU maar hun belasting betalen (net zoals de rest van Europa)!

 
 
 
 
 
 

Geef je handtekening voor DAP

in het Europees Parlement in 2024:

Vele Nederlandse & Vlaamse partijen hebben een grote bek maar blijven muisstil als het er echt op aan komt! Kijk hier om te ontdekken wat wij al écht gedaan hebben.


KOM IN DEMOCRATISCHE ACTIE IN EN VOOR EUROPA!

De Democratische ActiePartij is gebaseerd op het principe dat problemen opgelost kunnen worden, door erover na te denken en dan persoonlijke actie te nemen. Alleen door persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen en er dan ook zelf iets aan te doen, kunnen wij de ons land (en de rest van Europa) weer vrij, sociaal, onafhankelijk, groen & bewoonbaar maken.


Ik ben dit initiatief begonnen als een geïrriteerde burger die heeft besloten om terug te vechten. Ik heb zelf immers gezien dat de EU niet werkt: De EU is fundamenteel ondemocratisch, corrupt & oneerlijk, dat is de trieste waarheid.


Ik geloof echter ook dat effectieve Europese samenwerking tussen vrije, onafhankelijke staten wél belangrijk is en dat de oorspronkelijke grondbeginselen van de EU (= nooit meer oorlog, maar vrede door handel en samenwerking) best een goed idee waren. Echter, de European Commissie, onder die verrader Ursula Von der Leyen, heeft de EU in een bureaucratisch, corrupt, elitair rampgebied veranderd. Momenteel functioneert de EU niet. En ik haat het moeras van corruptie en bureaucratie waarin de EU nu is vastgekomen! Als wij écht onze Europese samenwerking willen redden, dan moeten wij éérst van de huidige Europese heersende elite afkomen (en daar hoort de gehele ongekozen Commissie bij) en vervolgens de EU hervormen


Later dit jaar, in juni 2024, hebben wij weer Europese verkiezingen. Zoals je weet heb ik al duidelijk mijn mening laten horen over vele belangrijke onderwerpen in de Europese politiek, onder andere door middel van mijn open brieven aan het Europees parlement. Zo weet je dus dat ik tegen de digital euro ben en ook tegen verborgen GMO's - en meer. Over belangrijke onderwerpen heb ik nooit mijn mening verborgen gehouden.


Zoals je weet wordt het gros van de kwalijke plannen die over ons uit worden gespuwd (zoals GMO's, of de digitale euro, of de "digitale transitie", of het ophangen van vreemde vlaggen in de EU ...) bedacht in Brussel. Helaas zien wij dat er vrijwel géén partij of politicus is die zich hiertegen verzet. En als we de peilingen mogen geloven, gaat hier ook geen verandering in komen. Laten we eerlijk zijn: De rechtse partijen zijn jarenlang muisstil geweest over QR-codes/CST's, de maskerplicht en interne paspoorten, en voor GMO's hebben ze tot nu toe altijd ronduit vóór gestemd: Partijen als het VB & NVA in Vlaanderen en de PVV, FvD, Ja21, VVD, etc. in Nederland hebben een grote mond over immigranten, maar hebben NIETS te zeggen over andere onderwerpen, zoals GMO's en Roundup ... Toen de covidmandaten massaal over Europa werden uitgerold, bleef het angstvallig stil vanuit Nederlandstalig rechts. En wanneer dictators zoals Trudeau het EP bezoeken, blijft het vreemd genoeg ook muisstil vanuit de rechterhoek. En dat moeten dan "onze redders" zijn? HA!


En vanuit links is het al niet beter: Goed, daar vechten ze wel tegen GMO's en gif in onze natuur, maar zulke concepten als vrijheid en onafhankelijkheid en democratie, daar geloven ze duidelijk niet in ...


Omdat ik niet genoeg mensen zie die geïnteresseerd lijken te zijn om deze puinzooi die wij de Europese Unie noemen te repareren tot iets dat wel werkt, zal ik zelf voor een zetel in het European Parlement gaan, zodat ik de corruptie en absurditeit aan de bron kan bestrijden. Maar daar heb ik jouw hulp bij nodig.


Daarom ben ik nu hard bezig om handtekeningen te verzamelen om in juni aan de Europese verkiezingen mee te doen. Ik weet nog niet of ik het ga halen, maar ik vind het wél belangrijk, omdat ik niemand in het Europees Parlement zie die daadwerkelijk op z'n strepen durft te staan en de waarheid durft te vertellen. Daarom is het belangrijk om te proberen om ook normale mensen het EP in te krijgen, die wel bereid zijn om hun gezond verstand te gebruiken en tegengas te geven tegen onzin van de EU.


Ik geloof dat het een belangrijk doel is waar ik naartoe werk. En ik wil jou vragen om mij te helpen. Bij voorbaat dank voor alle hulp die je kunt bieden.


BELANGRIJKE INFO

Democ.nl behandelt alle ontvangen persoonsgegevens, opmerkingen, vragen, berichten, enz. op een strikt vertrouwelijke manier. Wij delen jouw  persoonsgegevens niet ongevraagd met derden en maken geen gebruik van cookies op je pc, laptop, tablet of telefoon.

KOM VANDAAG NOG IN DEMOCRATISCHE ACTIE!