petitie_erkenTaiwan

BURGERINITIATIEF "ERKEN TAIWAN"

(Verzoek aan de 2e Kamer om Taiwan als een onafhankelijke republiek te erkennen)

- Hieronder kun je de volledige tekst van het Burgerinitiatief Erken Taiwan vinden.

Deze kun je ondertekenen door middel van het formulier helemaal onderaan deze tekst -


Een verzoek aan de Tweede Kamer om de werkelijkheid onder ogen te zien en Taiwan officieel als een onafhankelijke republiek te erkennen. Laten wij niet langer gehoorzaam doen wat communistisch China ons opdraagt, maar laten wij Taiwan eindelijk als de onafhankelijke republiek erkennen die het al 1946 is.


China is niet onze vriend of bondgenoot. De "Volksrepubliek" is een totalitaire communistische dictatuur die zich het doel heeft gesteld om de hele wereld aan zich te onderwerpen. Ook heeft communistisch China zich schuldig gemaakt aan volkerenmoord op de Oeigoeren en de Tibetanen en aan militaire agressie tegen Taiwan, de Filipijnen, Vietnam, Japan en alle andere landen in de regio.


Ondanks het feit dat China een land is met concentratiekampen voor minderheden, vindt de EU het niet erg om met hen een handelsverdrag te sluiten. (Ook daarom verwerpen wij de huidige EU.)


Om het nog erger te maken, heeft de Chinese "totale economische oorlogsvoering" (die gebaseerd is op de strategie van de Chinese oorlogsfilosoof Sun Tzu) ertoe geleid dat Europa (inclusief Nederland) ondertussen volledig economisch afhankelijk van China is geworden.


Zolang China onder communistisch bewind is, valt China niet te vertrouwen. Zo simpel is het.


In tegenstelling tot de Volksrepubliek is Taiwan echter een democratische republiek en een trouwe bondgenoot van het Westen.


Taiwan maakt zich niet schuldig aan volkerenmoord, heeft geen concentratiekampen voor minderheden, maakt geen gebruik van slavenarbeid om de wereldeconomie mee over te nemen, eist geen totale gehoorzaamheid van haar bevolking, ontvoert geen politieke tegenstanders, handelt niet in levende organen, is geen totale surveillancestaat, maar is gewoon een landje dat zichzelf onafhankelijk probeert te houden tegenover zijn agressieve grote buur.


En dat is best lastig, aangezien de Volksrepubliek zegt dat Taiwan eigenlijk een afvallige provincie van China is, die zo snel mogelijk weer in de communistische staat moet worden geïntegreerd. Kortom: China zegt openlijk dat zij het doel hebben om Taiwan te veroveren! Dat is ook de reden waarom China al jaren en jaren politieke druk heeft uitgeoefend op de rest van de wereld (inclusief óns land!) om Taiwan niet te erkennen! Met succes, zo blijkt, aangezien er op dit moment niet één land in de wereld is die Taiwan erkent als de onafhankelijke republiek die het in werkelijkheid wél is. En daarom kan het bijvoorbeeld ook geen lid worden van de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie en andere internationale organisaties, omdat de Volksrepubliek er altijd voor heeft gezorgd (door middel van een combinatie van economische chantage, militaire dreiging, spionage en openlijke omkoping van buitenlandse politici en journalisten) dat deze deuren voor Taiwan gesloten blijven.


Omdat Taiwan tóch onze bondgenoot is; en omdat Taiwan het enige stukje China is dat nog democratisch is (wat ook de reden is waarom de Communistische Partij van China zo'n hekel aan Taiwan heeft - omdat Taiwan laat zien dat een democratisch China wél mogelijk is) verzoeken wij aan de Tweede Kamer om de onafhankelijkheid van Taiwan officieel te erkennen.


Bij voorbaat dank voor uw steun!


  Contact opnemen met de auteur van deze petitie

HIER ONDERTEKENEN

 
 
 
 
 
Ja
Nee
 
 

Alle velden met een * dienen ingevuld te worden.

( Door anoniem te stemmen wordt jouw handtekening wel geregistreerd, maar niet in het openbare overzicht weergegeven. )

Nadat je op "onderteken" klikt , zul je zo snel mogelijk

een bevestingsemail ontvangen.

REDELIJK ALTERNATIEF ...

© 2021 | DEMOCRATISCHE PARTIJ | INFO@DEMOC.NL

DAP

DEMOCRATISCHE PARTIJ | DP