word lid

IK WORD (GRATIS) LID

Werk jij met mij mee om democratie en ethiek weer terug naar Den Haag & Brussel te brengen? Vecht jij mee voor een nieuwe Nederlandse Republiek? Bouw jij mee aan een vrije, democratische en onafhankelijke gemeenschap? Word dan lid van de Democratische ActiePartij.


De Democratische ActiePartij is gebaseerd op het principe dat problemen opgelost kunnen worden, door erover na te denken en dan persoonlijke actie te nemen. Alleen door persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen en dan ook zelf iets eraan te doen, kunnen wij de ons land (en de wereld) weer vrij, sociaal, onafhankelijk, groen & bewoonbaar maken.


De Democratische ActiePartij richt zich op het Nederlandse taalgebied en bestaat om mensen in Nederland én Vlaanderen een platform en een netwerk te geven om zelf van hun democratische rechten gebruik te maken. Een democratie kan immers alleen functioneren als burgers zelf actief eraan deel (kunnen) nemen. De DAP is opgericht met het doel om mensen te ondersteunen in hun democratische acties.


Of dit nu het indienen van een klacht tegen de gemeente is, of het verspreiden van flyers tegen Europese GMO-wetgeving, of zelfs jezelf kandidaat stellen voor nationale, lokale of Europese verkiezingen, de DAP bestaat om jou hiermee te helpen!


Om ondersteuning te krijgen van de Democratische ActiePartij vragen wij je natuurlijk wel om ook lid te worden van de DAP - dat spreekt voor zich. Gelukkig is dat makkelijk en niet duur! Lidmaatschap van de DAP is immers gratis. Geld is immers niet het allerbelangrijkste, maar Actie wel! Word daarom vandaag nog lid van de Democratische ActiePartij.


Wil je wel meehelpen aan de restauratie van ons land, maar weet je niet precies hoe actief je kunt zijn? Geen nood, de acties, uitnodigingen tot manifestaties en verzoeken die wij je sturen zullen altijd vrijblijvend zijn. Dus of je nu super actief bent, of iets minder actief - aan jou is altijd de keuze. Macht aan het volk!


 JA, IK SLUIT MIJ AAN BIJ DE DAP

Om je met succes  in te kunnen schrijven,  vraag ik je alle velden  met een * in te vullen.

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, dat zal ik doen!
 
Ja, ik ga akkoord
 
 

HANDLEIDING: HOE WERKT HET EN WAT KAN IK KIEZEN?

In tegenstelling tot de traditonele poltieke partijen van Nederland (en Vlaanderen) is het niet verplicht om te betalen voor lidmaatschap.

De DAP is immers veel méér dan enkel een politieke partij, maar ook een platform en netwerk om mensen te ondersteunen die zelf politieke actie willen voeren voor een doel dat in lijn ligt met onze fundamentele waarden (wat zijn die ook alweer? Ontdek 't hier).


Daarom is lidmaatschap van het platform helemaal gratis! Noch de DAP, noch DEMOC.NL vraagt ook maar 1 cent lidmaatschapsgeld, in plaats daarvan vragen wij  actieve inzet voor een beter Nederland in een betere wereld! En dat begint met jouw steun. Daarom is het enige wat wij van je vragen om je in te kunnen schrijven jouw handtekening onder de officiële steunverklaring (NL) of bewilliging (BE) die de kieswet van elke nieuwe partij eist. Dat is alles: enkel jouw handtekening, enkel jouw steun!


"Maar politiek heeft geld nodig" hoor ik je vragen. Dat is waar. In het geval er fondsen nodig zijn om bijv. de campagne van een DAP-kandidaat te ondersteunen, zullen wij daarom een oproep doen aan onze leden voor een vrijwillige bijdrage of zullen een crowdfunding campagne opzetten. Deze zijn en blijven 100% vrijwillig!


DEMOC.nl staat immers voor directe democratie: dat iedere Nederlander en iedere Vlaming (en iedere Europeaan) de kans moet krijgen om zich politiek te ontplooien en om actief aan de vaderlandse politiek mee te doen. Want wij geloven dat politieke participatie voor iedereen bereikbaar moet zijn en dat het opbouwen van een hecht netwerk van gelijkgezinden mensen belangrijk is, omdat een democratische rechtsstaat enkel kan werken als burgers ook daadwerkelijk zelf van hun democratische rechten gebruik (kunnen) maken.


Vind je ons werk nuttig en wil je dit platform steunen in onze voortgaande strijd tegen de corruptie, hypocritie en oneerlijkheid in de Nederlandse, Belgische én Europese politiek? Word dan gratis lid van DEMOC.NL!


Voel je 't zitten? Vul dan het formulier in en dan stuur ik jou dan een bevestiging met alle nodige informatie om je inschrijving af te ronden. En ondertussen beschermen wij natuurlijk jouw gegevens en delen wij deze nooit zonder jouw toestemming met derden. Ook laten wij geen cookies achter op jouw computer of telefoon.