kom in actie!

KOM IN DEMOCRATISCHE ACTIE!


KOM ZELF IN DEMOCRATISCHE ACTIE!

De Democratische ActiePartij is gebaseerd op het principe dat problemen opgelost kunnen worden, door erover na te denken en dan persoonlijke actie te nemen. Alleen door persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen en er dan ook zelf iets aan te doen, kunnen wij de ons land (en de wereld) weer vrij, sociaal, onafhankelijk, groen & bewoonbaar maken.


De Democratische Partij richt zich op het Nederlandse taalgebied en bestaat om mensen in Nederland én Vlaanderen een platform en een netwerk te geven om zelf van hun democratische rechten gebruik te maken. Een democratie kan immers alleen functioneren als burgers zelf actief eraan deel (kunnen) nemen. De DP is opgericht met het doel om mensen te ondersteunen in hun democratische acties.


Of dit nu het indienen van een klacht tegen de gemeente is, of het verspreiden van flyers tegen Europese GMO-wetgeving, of zelfs jezelf kandidaat stellen voor nationale, lokale of Europese verkiezingen, de DP bestaat om jou hiermee te helpen!


Heb jij een initiatief voor een democratische actie, of zelfs maar een idee of behoefte? Maar je weet niet wat je moet doen of zelfs hoe je moet beginnen? Stuur ons dan je democratische actie. Dan zien we wat we kunnen doen!Ik vraag hulp bij deze democratische actie:

 
 
 
 
 
 
 

BELANGRIJKE INFO

Democ.nl behandelt alle ontvangen persoonsgegevens, opmerkingen, vragen, berichten, enz. op een strikt vertrouwelijke manier. Wij delen jouw  persoonsgegevens niet ongevraagd met derden en maken geen gebruik van cookies op je pc, laptop, tablet of telefoon.

Om ondersteuning te krijgen van de Democratische ActiePartij vragen wij je natuurlijk wel om ook lid te worden van de DAP - dat spreekt voor zich. Gelukkig is dat makkelijk en niet duur! Een proeflidmaatschap van de DP is immers gratis. Geld is immers niet het allerbelangrijkste, maar Activiteit wel! Vind op deze pagina uit hoe je je in kunt schrijven bij de DP.


ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF!

Vergeet ook niet om meer te leren over de DP, door je in te schrijven op de nieuwsbrief!


KOM VANDAAG NOG IN DEMOCRATISCHE ACTIE!