petities


PETITIES EN BURGERINITIATIEVEN

Door de Democratische Partij georganiseerd : 


#1. NEXIT: Een landelijk referendum over de vraag of Nederland in de EU en de Euro moet blijven of deze juist moet verlaten..

Zie ook: www.petities24.com/nex


#2. REPUREF: Een landelijk referendum over wát de uiteindelijke staatsvorm van Nederland nu eigenlijk moet worden: Willen wij wel een corrupt, duur en oneerlijk koninkrijk blijven? Of willen wij liever dat ons land een democratische parlementaire republiek wordt?

Zie ook: www.petities24.com/repuref en petities.nl/petitions/republiek-ja-of-nee


#3. BURGERINITIATIEF PALESTINA Een verzoek aan de Tweede Kamer om het aanslepende conflict tussen Israel en de Palestijnen een halt toe te roepen door Palestina als een onafhankelijke staat te erkennen. zie ook: www.petities24.com/burgerinitiatief_erken_palestina


#4. DE WIETITIE Het gedoogbeleid betekent dat wiet tegelijk legaal en verboden is - Landelijk referendum over de vraag of cannabis in ons land legaal moet worden of niet? zie ook: www.petities24.com/referendum_wietitie


#5. OPKOMEND: Erken Taiwan. Een verzoek aan de Tweede Kamer om niet langer gehoorzaam te doen wat China ons opdraagt, maar om Taiwan eindelijk als de onafhankelijke republiek te erkennen die het al 1946 is.


Door de Democratische Partij gesteund:


#1. Voor België: Laat onze kinderen gewoon naar school gaan. Een verzoek aan Mvr. Wilmès (Eerste Minister van België) en de Veiligheidsraad om de kinderen van België weer gewoon (dus zonder maskers, vaccinaties en andere onmenselijke controlemaatregels) naar school te laten gaan.


#2. AFGELOPEN: TTIP-referendum. Een referendum over het rampzalige TTIP-handelsverdrag. Zie ook: http://www.ttip-referendum.nl Afgelopen met dank aan pres. Trump wiens eerste daad van zijn presidentschap het was om dit verdrag te verscheuren.

 


De Democratische

Partij |

voor democratie,

keuzevrijheid & oplossingen!

LAAT

NEDERLAND

VRIJ! 

© 2020 | DEMOCRATISCHE PARTIJ | DEN HAAG & BRUSSEL | INFO@DEMOC.NL