petities

LOPENDE ACTIES

Door de LES georganiseerd : 


#1. EU-referendum: Een landelijk referendum over de vraag of Nederland in de EU en de Euro moet blijven of deze juist moet verlaten..

Zie ook: www.petities24.com/nex#2. REPUBLIEK, JA!: Een landelijk referendum over wát de uiteindelijke staatsvorm van Nederland nu eigenlijk moet worden: Willen wij wel een corrupt, duur en oneerlijk koninkrijk blijven? Of willen wij liever dat ons land een democratische parlementaire republiek wordt?

Zie ook: https://petities.nl/petitions/republiek-ja?locale=NL, en: www.petities24.com/repuref#3. BURGERINITIATIEF PALESTINA: Een verzoek aan de Tweede Kamer om het aanslepende conflict tussen Israel en de Palestijnen een halt toe te roepen door Palestina als een onafhankelijke staat te erkennen. zie ook: www.petities24.com/burgerinitiatief_erken_palestina#4. ERKEN TAIWAN: Ons verzoek aan de Tweede Kamer om de werkelijkheid onder ogen te zien en Taiwan officieel als een onafhankelijke republiek te erkennen. Laten wij niet langer gehoorzaam doen wat communistisch China ons opdraagt, maar laten wij Taiwan eindelijk als de onafhankelijke republiek erkennen die het al 1946 is.
Door de LES gesteund:


#1 AKSIEKOMITEE VAN RANST NEE! Tegen de Nederlandse "eredoctoraten" van Marc van Ranst: www.eschrama.com/projectvanranst/
#2. BEËINDIGD: Voor België: Laat onze kinderen gewoon naar school gaan. Een verzoek aan Mvr. Wilmès (Eerste Minister van België) en de Veiligheidsraad om de kinderen van België weer gewoon (dus zonder maskers, vaccinaties en andere onmenselijke controlemaatregels) naar school te laten gaan.#3. BEËINDIGD: TTIP-referendum. Een referendum over het rampzalige TTIP-handelsverdrag. Zie ook: http://www.ttip-referendum.nl Afgelopen met dank aan pres. Trump wiens eerste daad van zijn presidentschap het was om dit verdrag te verscheuren.#4. BEËINDIGD: NIEUWE VERKIEZINGEN VOOR DE TWEEDE KAMER: Hoewel de kabinetsformatie nog bezig is, zijn de partijen in de 2e Kamer al hun legitimiteit kwijtgeraakt. De schandalen rond de kabinetsformatie zijn niets dan treurig, daarom willen wij door middel van deze petitie nieuwe verkiezingen uitschrijven voor de Tweede Kamer. Omdat Nederland alleen uit deze crisis kan komen met mensen aan het roer die wél geïnteresseerd zijn in het lot van de gemiddelde Nederlander. ZIe ook: https://petities.nl/petitions/nieuwe-verkiezingen-voor-de-tweede-kamer?locale=NL