steun ons


HOE KUN JIJ HET DEMOCRATISCH FRONT STEUNEN?

Er zijn een aantal manieren waarop je het Democratisch Front kunt steunen.

Deze pagina geeft je uitleg over de belangrijkste manieren:


Stap #1 : DOE MEE & WORD LID!

Dit is de eerste stap die je moet zetten: Hoe meer leden we hebben om de handen uit te mouwen te steken en om ons te helpen om echte democratie naar ons land te brengen, hoe sterker we staan. DUS WORDT VANDAAG NOG LID


Stap #2 : VERTEL IEDEREEN OVER HET DEMOCRATISCH FRONT EN ONZE MISSIE

Zelfs in het digitale tijdperk is de belangrijkste manier om onze boodschap over Nederland te verspreiden nog altijd van mond-tot-mond en binnen je persoonlijke cirkel. Onze partij drijft op onze leden. Daarom schakelen wij onze politieke familie in om in de eigen omgeving, thuis, op het werk, tijdens je teleconferentie, tijdens afstandsonderwijs, tegen de ambtenaar van het stadhuis, tegen je hond, overal, bekendheid over onze boodschap te verspreiden. Dat hoeft niet eens actief rectruteren zijn: Mensen nieuwsgierig maken naar ons initiatief voor een betere Nederlandse democratie helpt al enorm!

DUS ZEG HET VOORT!


Stap #3 : ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF!

Blijf altijd op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief in jouw inbox! DUS ABONNEER JE VANDAAG NOG!


Stap #4 : GEEF ONS JE ONDERSTEUNINGSVERKLARING

Dit is een van de belangrijkste manieren waarop jij ons nú kunt ondersteunen:

Want volgens artikel H4 van de Nederlandse kieswet moeten er in elk van de 20 kieskringen van Nederland ondersteuningsverklaringen worden afgelegd zodat wij vervolgens aan de verkiezingen mee kunnen doen. Dit gebeurt door middel van een standaardformulier dat in de veertien dagen voor de officiële kandidaatstelling moet worden ingevuld en opgestuurd. Dat is dus expres ingewikkeld gemaakt (en met een nauwe tijdslimiet) om het moelijker te maken voor nieuwe partijen om zich te kunnen registreren om mee te mogen doen. Nog een voorbeeld van het democratisch gebrek in het moderne Nederland.


Maar dat deert ons niet, want daarom vragen wij jou om hieronder je naam en e-mailadres op te geven, zodat wij in de twee weken voorafgaand aan de kandidaatstelling weer contact met je op kunnen nemen, zodat je dit formulier op het gemeentehuis in kunt vullen en wij gewoon aan de volgende verkiezingen mee kunnen doen. Voor jou is het niet veel moeite om te doen, maar voor ons is het wel superbelangrijk!


Dus vul het formulier hieronder in en bij voorbaat dank!

Registratieformulier ondersteuningsverklaring

 IK STEUN HET DEMOCRATISCH FRONT : 

 
 
 
 
 
 

BELANGRIJKE INFO

Democ.nl behandelt alle ontvangen persoonsgegevens, opmerkingen, vragen, berichten, enz. op een strikt vertrouwelijke manier. Wij delen jouw  persoonsgegevens niet ongevraagd met derden en maken geen gebruik van cookies op je pc, laptop, tablet of telefoon.

Want ook dat is onze belofte!

© 2023 | HET DEMOCRATISCH FRONT / DEMOC.NL | INFO@DEMOC.NL

Democ.nl

DEMOCRATISCH FRONT |

DEMOC.NL