steun ons


HOE KUN JIJ DE DP STEUNEN?

Er zijn een aantal manieren waarop je de Democratische Partij kunt steunen.

Deze pagina geeft je uitleg over de belangrijkste manieren:

BELANGRIJKE INFO

De DP behandelt alle ontvangen persoonsgegevens, opmerkingen, vragen, berichten, enz. op een strikt vertrouwelijke manier. Wij delen jouw  persoonsgegevens niet ongevraagd met derden en maken geen gebruik van cookies op je pc, laptop, tablet of telefoon.

Want ook dat is onze belofte!

Registratieformulier ondersteuningsverklaring


Stap #1 : SLUIT JE AAN & WORD LID!

Dit is de eerste stap die je moet zetten: Hoe meer leden we hebben om de handen uit te mouwen te steken en om ons te helpen om echte democratie naar ons land te brengen, hoe sterker we staan. DUS WORDT VANDAAG NOG LID!


(maar wil je nog niet lid worden? Word dan een Vriend van de DP)


Stap #2 : VERTEL IEDEREEN OVER DE DP EN ONZE MISSIE

Zelfs in het digitale tijdperk is de belangrijkste manier om onze boodschap over Nederland te verspreiden nog altijd van mond-tot-mond en binnen je persoonlijke cirkel. Onze partij drijft op onze leden. Daarom schakelen wij onze politieke familie in om in de eigen omgeving, thuis, op het werk, tijdens je teleconferentie, tijdens afstandsonderwijs, tegen de ambtenaar van het stadhuis, tegen je hond, overal, bekendheid over onze boodschap te verspreiden. Dat hoeft niet eens actief rectruteren zijn: Mensen nieuwsgierig maken naar ons initiatief voor een betere Nederlandse democratie helpt al enorm!

DUS ZEG HET VOORT!


Stap #3 : GEEF ONS JE ONDERSTEUNINGSVERKLARING

Dit is een van de belangrijkste manieren waarop jij ons nú kunt ondersteunen:

Want volgens artikel H4 van de Nederlandse kieswet moeten er in elk van de 20 kieskringen van Nederland ondersteuningsverklaringen worden afgelegd zodat wij vervolgens aan de verkiezingen mee kunnen doen. Dit gebeurt door middel van een standaardformulier dat in de veertien dagen voor de officiële kandidaatstelling moet worden ingevuld en opgestuurd. Dat is dus expres ingewikkeld gemaakt (en met een nauwe tijdslimiet) om het moelijker te maken voor nieuwe partijen om zich te kunnen registreren om mee te mogen doen. Nog een voorbeeld van het democratisch gebrek in het moderne Nederland.


Maar dat deert ons niet, want daarom vragen wij jou om hieronder je naam en e-mailadres op te geven, zodat wij in de twee weken voorafgaand aan de kandidaatstelling weer contact met je op kunnen nemen, zodat je dit formulier op het gemeentehuis in kunt vullen en wij gewoon aan de volgende verkiezingen mee kunnen doen. Voor jou is het niet veel moeite om te doen, maar voor ons is het wel superbelangrijk!

Dus vul het formulier hieronder in en bij voorbaat dank!


Stap #4 : ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF!

Blijf altijd op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief in jouw inbox! DUS ABONNEER JE VANDAAG NOG!


Stap #5 : DOE EEN GIFT!

Een nieuwe politieke partij opzetten, besturen, overeind houden, uitbreiden, aansporen, promoten en een kans geven om te winnen, kost nu eenmaal een lieve duit. In Nederland is meedoen aan "onze" democratie nu eenmaal niet gratis. Daarom kun je ons hier helpen door een gift te doen van elk bedrag dat je denkt dat je kunt missen, zelfs al is het maar één euro.

 
 
 
 
 
 

 IK STEUN DE DEMOCRATISCHE PARTIJ : 

DEMOCRATISCHE PARTIJ | DP

het redelijk alternatief...


© 2022 | DEMOCRATISCHE PARTIJ | INFO@DEMOC.NL

DP