steun ons

HOE KUN JE DE REFORMPARTIJ STEUNEN?

Er zijn een aantal manieren waarop je de ReformPartij effectief kunt steunen.

Deze pagina zal uitleg geven over de belangrijkste:


#1 WORD LID!

Dit is het eerste wat je kunt doen: Hoe meer geregistreerde leden we hebben, hoe sterker we staan. Dus word vandaag lid!

#2 EEN ONDERSTEUNINGSVERKLARING AFLEGGEN

Dit is een van de belangrijkste manieren waarop jij ons nú kunt ondersteunen:

Want volgens artikel H4 van de Nederlandse kieswet moeten er in elk van de 20 kieskringen van Nederland  ondersteuningsverklaringen worden afgelegd zodat wij vervolgens aan de verkiezingen mee  kunnen doen. Dit gebeurt door middel van een standaardformulier dat in de veertien dagen voor de officiële kandidaatstelling moet worden ingevuld en opgestuurd. Dat is dus expres ingewikkeld gemaakt (en met een nauwe tijdslimiet) om het moelijker te maken voor nieuwe partijen om zich te kunnen registreren om mee te mogen doen. Nog een voorbeeld van het democratisch gebrek in het moderne Nederland.

Maar dat deert ons niet, want daarom vragen wij jou om hieronder je naam en e-mailadres op te geven, zodat wij  in de twee weken voorafgaand aan de kandidaatstelling weer contact met je op kunnen nemen, zodat je dit formulier op het gemeentehuis in kunt vullen en wij gewoon aan de volgende verkiezingen mee kunnen doen. Voor jou is het niet veel moeite om te doen, maar voor ons is het wel superbelangrijk!

Dus vul het formulier hieronder in en bij voorbaat dank!

Registratieformulier ondersteuningsverklaring

Ik wil mijn steun aan de RP geven:

 
 
 
 
 
 

BELANGRIJKE INFO

De ReformPartij behandelt alle ontvangen persoonsgegevens, opmerkingen, vragen, berichten, enz. op een strikt vertrouwelijke manier. Wij delen jouw  persoonsgegevens niet ongevraagd met derden en maken geen gebruik van cookies op je pc, laptop, tablet of telefoon. Dat is onze belofte!

De ReformPartij |

Herstart

Nederland!

democratisch, progressief, nationaal en voor Nederland

© 2020 | Reformpartij | Den Haag & Brussel | info@democ.nl