nieuwsbrief

Blijf of de hoogte en help mee door je op te geven voor de nieuwsbrief van de Democratische Partij!


JA, STUUR MIJ DE NIEUWSBRIEF!

 
 
 
 

Alle velden met een * moeten worden ingevuld

Nu je tóch bezig bent, vergeet dan niet om ook nog jouw officiële ondersteuningsverklaring af te geven.

Dit is belangrijk voor ons. Bij voorbaat dank!

WAT KAN IK VERWACHTEN?


Voor sommige mensen gaat het nog een stapje te ver om gelijk lid of vrijwilliger te worden van een heuse politieke partij. Maar als je toch wél geïnteresseerd bent in onze missie om meer democratie, vrijheid in Nederland te introduceren en om ons land weer van 't slot af te doen, dan kun je  er altijd voor kiezen om op de hoogte blijven door onze nieuwsbrief te ontvangen, in plaats van bijvoorbeeld vrijwilliger te worden.


Wat kun je verwachten als je jezelf opgeeft voor onze nieuwsbrief? Als lezer houden we je op de hoogte van onze acties en onze ideeën en de ontwikkelingen die er gebeuren en geven wij jou óók de kans om jouw mening te geven, om jouw eigen ideeën bij te dragen aan de politieke besluitvorming van onze organisatie. Ook zullen we via onze nieuwsbrief regelmatig, maar geheel vrijstaand, beroep doen op onze lezers voor acties of om op een andere manier aan ons succes mee te werken.


Ondertussen beschermen wij natuurlijk jouw gegevens en delen wij deze nooit zonder jouw toestemming met derden. Ook laten wij geen cookies achter op jouw computer of telefoon. Ook dat is onze belofte.

De

Democratische

Partij |

LAAT  NEDERLAND VRIJ! 

voor democratie,

keuzevrijheid

& echte oplossingen!

© 2020 | DEMOCRATISCHE PARTIJ | DEN HAAG & BRUSSEL | INFO@DEMOC.NL