editie december 2022

// HET REDELIJK ALTERNATIEF MAGAZINE |

lees hier het laatste nieuws & opinie van de DP

Altijd het laatste DP nieuws recht in je inbox?

Neem dan een gratis en vrijblijvend

abonnement op onze nieuwsbrief:

HET REDELIJK ALTERNATIEF MAGAZINE


 
 

VIDEO'S DIE

ER TOE DOEN:

HET REDELIJK ALTERNATIEF MAGAZINE // EDITIE DECEMBER 2022

DEEL DEZE PAGINA: PAGINALINK //

18 december 2022

 DE ECONOMISCHE OORLOG VAN DE EU TEGEN EUROPA 


In het geval je nog niet geloofde dat de EU in een economische oorlog tegen de eigen burgers is verwikkeld, dan is dit toch echt wel het bewijs:

https://www.ad.nl/.../eu-burgers-gaan-betalen-voor-co2.../


Het EP (ja, die van dat omkopingsschandaal #Qatargate ...) hebben besloten dat burgers vanaf 2027 direct moeten gaan betalen voor de CO2-uitstoot van hun elektriciteit & gas. Alsof het leven nog niet duur genoeg is.


Dat terwijl de rekening van de gemiddelde EU-burger ondertussen al extreem hoog ligt, gaat de EU deze dus nog fijn verder verhogen!


Hoe? De EU wil dat bedrijven de emissies van hun elektriciteits- en gasproductie door gaan berekenen naar de verbruiker. Kortom: ze willen de prijzen voor gas & stroom kunstmatig verhogen! Weer ... Met dank aan de EU.


En om de armere Europeanen (ondertussen al 90% van de bevolking) te helpen met het isoleren van hun woning om beter aan de onbereikbare VN-klimaatnormen te voldoen, voorzien de dames & heren europarlementariër ook in een subsidiefonds van 86 miljard euro. Een aanfluiting, aangezien 86 miljard gedeeld door de 400 miljoen inwoners van de EU = €21,50 per burger!


En natuurlijk worden praktische alternatieven (zoals houtkachels, of zelfs biobrandstoffen) verboden, omdat je nu eenmaal niet in je eigen behoefte mag voorzien, maar enkel op het overheidsnet aangesloten mag zijn. Zoals de WEF al zei: "You will own nothing". En je zult ook bevriezen.


De waarheid is dat de EU al tientallen jaren heeft bewezen dat ze ronduit tégen democratie, tégen mensenrechten en tégen onafhankelijke, zelfredzame burgers zijn. Terwijl de Europese Commissie vrolijk doorbrabbelt dat "het er goed uitziet voor Europa" en "dat we trots op onszelf mogen zijn" omdat onze olie- en gasvoorraden blijkbaar tot de max toe zijn aangevuld, blijven de prijzen op recordhoogte en blijven de burgers van Europa zich blauw betalen, tenzij ze bevriezen. https://mobile.twitter.com/von.../status/1604387576483397633


Met als enige uitzondering, natuurlijk, de zichzelfverrijkende, belastingontduikende Europese elite voor wie geen wolkje aan de lucht is.

Want laten we hier duidelijk in zien: De recordprijzen zijn het resultaat van profiterende Europese energiebedrijven die de oorlog in Oekraïne hebben aangegrepen als een excuus om woekerwinsten te maken door de prijs kunstmatig op te drijven. Volgens zowel EU-keizerin en privéjet-vliegende "klimaatkoningin" Von der Leyen zit het immers wel goed met Europa's brandstofvoorraad. En deze uitspraak is simpelweg een herhaling van wat verschillende energieministers van verschillende Europese landen het afgelopen jaar al hebben bevestigd. Dus als onze voorraden tot aan de nok toe gevuld zitten, waarom blijven de prijzen dan nog onbetaalbaar?

En waarom, als de prijs van gas toch al onbetaalbaar is, moet die nu dan nog kunstmatig verhoogd worden door er "emissierechten" bovenop te gooien?


Het is weer pure Europese corruptie. En onze eigen Nederlandse overheid gaat daar natuurlijk vrolijk in mee. Omdat ze zelf ook geloven in de noodzaak van deze economische oorlog tegen de eigen bevolking.

Wat kunnen we hier aan doen?


Nederland weg uit de EU voordat het te laat is! Da's een goed begin. Laten we Europese samenwerking opnieuw vorm geven, op basis van onafhankelijke staten die vrijwillig samenwerking, niet hypocriete Europese "solidariteit". Een nieuwe Europese Gemeenschap, niet de door en door verrotte Unie Zoals Giorgia Melloni al zei: Ja aan een Europa van patriotten!


Rutte, Kaag & hun collega EU-collaborators wég uit het Kabinet en wég uit het Binnenhof. Ondanks alle mooie woorden heeft RutteIV al lang besloten dat Nederland niets meer dan een provincie van Europa is en dat de kortzichtige obsessie met de "groene & digitale transitie" ook in Nederland wet moet zijn. Deze kunstmatige verhoging van de gasprijs met emissierechten voor burgers was immers al in het coalitie-akkoord van Rutte IV opgenomen, zo blijkt ... Dit is de waarheid: Rutte, Kaag & de rest van hun neoliberale, globalistische regime van landverraders werken vrolijk mee in de economische oorlog van de EU tegen haar eigen burgerbevolking.


MAAR DA'S EEN COMPLOTTHEORIE, TOCH?

CBDCs met de digitale euro,

interne paspoorten en de Europese Digitale Identiteit,

de aankoop en distributie van miljarden ongeteste naalden (#Pfizergate) die tijdens ondervraging in het EP volgens Pfizer zelf toch écht niet getest waren,

onteigeningen van boeren en de vernietiging van de Nederlandse onafhankelijke voedselvoorziening,

lockdowns en de avondklok,

de #WarOnCash met het verdwijnen van bankautomaten,

weermodificatie,

zelfs de moord van Kennedy door de CIA (onze "bondgenoten" hmmm) ..........

Wat een paar jaar geleden nog als pure "complottheorie" klonk, blijkt nu door onze eigen overheid met sneltreinvaart te worden ingevoerd!


Het is hóóg tijd om hier iets tegen te doen! En één ding dat wij zeker moeten doen is het regime van Rutte & Co uit het Binnenhof werken! En dat kunnen wij alleen doen door samen te werken. #DP

DEEL DIT ARTIKEL VIA DEZE LINK


11 december 2022

 JUSTITIE VALT EUROPEES PARLEMENT BINNEN IN GROOT FRAUDEONDERZOEK 


Het is vandaag 11 december en de afgelopen 2 dagen heeft de Belgische federale politie invallen gedaan in het Europees Parlement in Brussel alsook in de woningen en kantoren van leden en medewerkers van het EP.

Deze inval is uitgevoerd in het kader van een groot onderzoek naar fraude in het Europees Parlement. In dit geval gaat het specifiek om een verdenking tot grootschalige omkoping door de regering van Qatar van europarlementariërs en hun directe medewerkers.

Specifiek gaat het hier om vicevoorzitter van het EP Eva Kaili (Griekenland) en haar partner "F.G.", de ex-europarlementariër Panzeri (Italië) en de directe medewerkers van europarlementariërs Maria Arena (België) en Marc Tarabella (België), alsook een toe nu toe anonieme EU-lobbyist en de pasverkozen voorzitter van het Internationaal Verbond van Vakverenigingen en voormalig voorzitter van de European Trade Union Confederation Luca Visentini (Italië).


Deze leden van het Europees parlement en hun medewerkers zijn opgepakt en huiszoekingen zijn uitgevoerd in hun woningen en kantoren op verdenking van "lidmaatschap van een criminele organisatie, witwassen van geld en corruptie".

Het is opmerkelijk dat het zover is gekomen dat de Belgische justitie (binnen wiens jurisdictie het EP immers is gevestigd) daadwerkelijk de stap heeft genomen om fraude binnen het Europees Parlement te onderzoeken, aangezien het EP immers een diepgewortelde cultuur van corruptie en wetteloosheid kent - een cultuur van geïnstitutionaliseerd ecorruptie waar het jusititieel aparaat nooit enige interesse in heeft getoond, maar die de #DP al járen geleden aan de kaak heeft gesteld! Zie bijvoorbeeld hier: ➡️ https://democ.nl/nieuws/redelijkalternatief/editie-oktober-2021/#De_corruptie_van_de_EU of ➡️ https://democ.nl/nieuws/redelijkalternatief/editie-oktober-2021/#Meer_europese_corruptie of ➡️ https://democ.nl/nieuws/redelijkalternatief/editie-maart-2022/#Michel_herkozenof ➡️ https://democ.nl/nieuws/redelijkalternatief/november-2021/#De_schijnheiligheid_van_de_EU_elite  of ...

Ook NGO-waakhonden zoals Transparency International klagen al jaren steen aan been dat de EU een interne cultuur van fundamentele oneerlijkheid, corruptie en wetteloosheid kent. Volgens Transparency International: “Verschillende decennia heeft het Parlement een cultuur van straffeloosheid laten ontwikkelen. Er heerst een volledig gebrek aan onafhankelijke ethische controle”.

Ook in Nederland zelf klinken al sinds jaren stemmen tegen de corruptie van de EU ➡️https://www.youtube.com/watch?v=zLrFqo3XWh0&t=1s

BETER LAAT DAN NOOIT, MAAR NOG TE WEINIG
Het is dus mooi dat de Belgische justitie éíndelijk eens de cultuur van corruptie binnende EU probeert aan te pakken! Maar het is nog niet genoeg. Nog láng niet genoeg!

De grote namen die zich al jarenlang schuldig hebben gemaakt aan EU-fraude blijven immers nog altijd buiten schot. Corrupte "ambtenaren" als Von der Leyen, Charles Michel en Frans Timmermans bijvoorbeeld, die al decennialang het verkeerde voorbeeld geven ...

Deze EU-fraude is duidelijk een slechte zaak voor Europese democratie & samenwerking. En we moeten ons daarom ook afvragen of de Europese Unie nog wel zin heeft? Of zou het beter zijn om de EU af te breken en weer overnieuw te beginnen met échte Europese samenwerking? In de vorm van een nieuwe Europese Economische Gemeenschap - zonder corrupt Europees Parlement, zonder schijnheilige en machtsgeile Europese Commissie en zonder schimmige Europese Raad?

Wij geloven van wel.


Europese samenwerking is immers belangrijk en moet ook daadwerkelijk het doel hebben om de staten van Europa vrij, democratisch, onafhankelijk en cultureel uniek te houden, niet om een corrupt nieuw Europees imperium op te bouwen dat centraal geleid wordt door een ongekozen politburo in Brussel.

Word daarom nu lid van de #DP - alsje níét meer in de EU gelooft, maar wél in een redelijk alternatief voor echte, effectieve Europese samenwerking! #redelijkalternatief

www.democ.nl/wordlid

Een paar bronnen:
➡️ https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/12/10/politie-onderzoek-europa-kaili-marie-arena-en-marc-tarabella/
➡️ https://www.hln.be/buitenland/geen-geisoleerd-incident-hekelt-transparency-international-over-corruptie-van-golfstaat~aed85b6b/
➡️ https://www.gva.be/cnt/dmf20221209_97834587

➡️ https://www.hln.be/binnenland/corruptieonderzoek-europees-parlement-huiszoeking-bij-belgisch-europarlementslid-marc-tarabella~a529fafb/

DEEL DIT ARTIKEL VIA DEZE LINKVASTGEZET BERICHT:


29 september 2021, aangepast 25 augustus 2022 | door E. van de DP

WELKOM BIJ DE DEMOCRATISCHE PARTIJ


Een nieuwe partij die strijdt voor democratie, vrijheid, persoonlijke keuze en de Republiek! Een paar grondregels;


De DP is breed, met linker- en rechtervleugels. Cancel Culture bestaat hier niet. Vrije discussie is belangrijk. Maar we blijven vriendelijk en beleeft tegen elkaar!


De DP heeft een programma. Voor meer informatie, zie hier. Het heeft geen zin om ideeën voor te stellen die lijnrecht tegen het programma inlopen (zoals bijvoorbeeld 'om de koning tóch te behouden' of 'een vaccinatieplicht invoeren'). De DP is gematigd en breed. Dus geen extreemrechtse of ultralinkse ideologieën. Vergeet niet: We doen het samen voor Nederland!


WELKOM BIJ DE DP

Ben jij ook een "demissionair" kabinet zat dat maar niet wil verdwijnen?

✔ Begrijp jij ook niet hoe Rutte nog het land bestuurt nadat hij in schande af moest treden?

✔ Ben jij ook een politieke wees die zich bij geen enkele partij thuisvoelt?

✔ Vind jij vrijheid en persoonlijke keuze belangrijk? En begrijp je niet waarom de Kamer zo stil is op dat gebied?

✔ Vind jij dat vaccinaties nooit gedwongen (of zelfs opgedrongen) mogen worden?

✔ Begrijp jij ook niet waarom wij geen werkende grondwet hebben? En wil jij daar iets aan doen?

✔ Vind jij dat een koning die op vakantie naar Griekenland gaat terwijl de rest van het land thuis moet blijven het niet verdient om koning te zijn?

✔ En dat het niet oké is dat de staat zijn privépaleis voor 68 miljoen (!) euro verbouwt terwijl er verderop in Den Haag al 10 jaar chronische woningnood heerst?

✔ Heb jij ook moeite met de ultralinkse, extreemrechtse en globalistische partijen in de Kamer?

✔ En wil jij ook iets doen aan alle andere problemen waar Nederland mee heeft te kampen, maar waar de regering niets aan wil doen?


Dan ben je welkom bij de DP


© 2022 | DEMOCRATISCHE  PARTIJ | INFO@DEMOC.NL

REDELIJK ALTERNATIEF ...

DAP

DEMOCRATISCHE PARTIJ | DP