doneer

DOE EEN DONATIE Steun de nieuwe Nederlandse Republiek en help de Nederlandse Republikeinse Partij in de Kamer te komen door een gift te geven.

OPTIE #1: Geef een bedrag aan het NRP-opstartfonds via deze link (en klik op de optie "meebetalen/contribute")


OPTIE #2: Geef een bedrag via deze Paypalpool: https://paypal.me/pools/c/8ykTCfSdE3 (en klik op de optie "meebetalen/contribute")


OPTIE #3: Geef een bedrag via deze Paypal Me-link: https://paypal.me/eschrama?locale.x=nl_NL t.a.v. de voorzitter, Erik Schrama


OPTIE #4: Doneer door middel van een giro-overschrijving naar rekeningnummer BE72 0635 0424 2916, t.a.v. de voorzitter, Erik Schrama (met vermelding van voornaam, achternaam en het kenmerk "GIFT NRP")

NDP

Help de Nederlanse Republikeinse Partij om in de Kamer te komen. Omdat er niemand anders is die voor vrijheid, democratie en de Republiek opkomt.


De enige manier om de corruptie en disfunctionaliteit van de huidige politiek te bestrijden is door samen te werken. Om echte democratie & vrijheid in Nederland en in Brussel teweeg te brengen moeten wij ons verenigen. De NRP is de enige partij in Nederland die zich sterk maakt voor ingrijpende democratische staatshervorming en verandering op het Binnenhof, te beginnen met een écht democratische staatsvorm!


Dankzij jouw donatie zitten wij straks in de Tweede Kamer.

Dankzij jouw donatie bouwen wij een échte Nederlandse democratie.

Dankzij jouw donatie hebben wij straks de  3e Nederlanse Republiek.

Dankzij jou!

Maar weet je dat er nog meer manieren zijn waarop je de NRP kunt steunen?

Kijk hier om te zien hoe je nog kunt helpen.

HOE DONEER IK AAN DE NRP?

FINANCIËLE TRANSPARANTIE

De Nederlandse & Europese politiek wordt geplaagd door corrupte politici. Daarom is de NRP volledig open over onze donaties:


De Nederlandse wet schrijft voor dat alle donaties van 3000 euro of meer openbaar weergegeven moeten worden.


Wij vragen enkel kleine donaties.

De NRP heeft echter géén donaties ontvangen boven de 3000 euro.


De NRP heeft (in tegenstelling tot de andere partijen van Nederland) ook géén donaties ontvangen van buitenlandse stichtingen of buitenlandse "filantropen". In het uitzonderlijke geval dat wij deze ooit zouden ontvangen, is het ons principe om deze bedragen te weigeren en onmiddellijk terug te storten.


De NRP is vastbesloten om nooit afhankelijk te worden van buitenlandse financiële pressiegroepen, grote spelers of buitenlandse belangen.

DE NEDERLANDSE REPUBLIKEINSE PARTIJ | NRP

LAAT NEDERLAND KIEZEN!

NDP

een redelijk alternatief

© 2020/2021 | DE NEDERLANDSE REPUBLIKEINSE PARTIJ | INFO@DEMOC.NL