ik word lid


Help mee om onze idealen waar te maken en word lid van de Democratische Partij!


JA, SLUIT MIJ AAN BIJ DE DEMOCRATISCHE PARTIJ!

 
 
 
 
 
 
 
 

Alle velden met een * moeten worden ingevuld

Nu je tóch bezig bent, vergeet dan niet om ook nog jouw officiële ondersteuningsverklaring af te geven.

Dit is belangrijk voor ons. Bij voorbaat dank!

WAT KAN IK VERWACHTEN?


In tegenstelling tot de traditionele partijen werken wij niet enkel met leden die moeten betalen voor hun lidmaatschap. Wij geloven immers dat iedereen de kans moet hebben om zich politiek te ontplooien en om actief aan ons land mee te doen. Wij geloven dat politieke participatie voor iedereen bereikbaar moet worden en dat het opbouwen van een hecht netwerk belangrijk is.


Daarom hebben wij ervoor gekozen om, als enige partij in Nederland, het basislidmaatschap van de Democratische Partij helemaal gratis te maken! Naast ons basislidmaatschap kun je er echter ook voor kiezen om vol lid te worden, voor slechts 15 euro per jaar!


Maar wat is het verschil eigenlijk? En wat kun je verwachten als je jezelf opgeeft? Wel, de verschillen zijn met een vergrootglas te zoeken, want als basislid krijg je net als een vol lid de kans om jouw ideeën bij te dragen aan de politieke besluitvorming van onze partij. Ook houden we je op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief en zullen we regelmatig, maar geheel vrijstaand, beroep op je doen voor acties, of om op een andere manier aan onze doelen mee te werken.

Het enige verschil is dat volle leden zich ook verkiesbaar mogen stellen op onze lijst - en dus in de Kamer kunnen komen! Heb je daar geen 15 euro voor over?

Vul dan het forumier in <- en kies uit de dropdown de optie "betalend lid" en wij sturen jou dan een bevestiging met alle nodige informatie om je inschrijving af te ronden.


Ondertussen beschermen wij natuurlijk jouw gegevens en delen wij deze nooit zonder jouw toestemming met derden. Ook laten wij geen cookies achter op jouw computer of telefoon.

Ook dat is onze belofte.

De Democratische

Partij |

voor democratie,

keuzevrijheid & oplossingen!

LAAT

NEDERLAND

VRIJ! 

© 2020 | DEMOCRATISCHE PARTIJ | DEN HAAG & BRUSSEL | INFO@DEMOC.NL