ik doe mee

Help mee om onze idealen waar te maken en doe mee met de ReformPartij!


JA, IK DOE MEE MET DE REFORMPARTIJ!

 
 
 
 
 
 
 

Alle velden met een * moeten worden ingevuld

Nu je tóch bezig bent, vergeet dan niet om ook nog jouw officiële ondersteuningsverklaring af te geven.

Dit is belangrijk voor ons. Bij voorbaat dank!

WAT KAN IK VERWACHTEN?


In tegenstelling tot de traditionele partijen werken wij niet met leden die moeten betalen voor hun lidmaatschap. Wij geloven immers dat iedereen de kans moet hebben om zich politiek te ontplooien en om actief aan ons land mee te doen. Wij geloven dat politieke participatie voor iedereen bereikbaar moet worden.


Daarom hebben wij er ook voor gekozen om, als enige partij in Nederland, het lidmaatschap van de ReformPartij helemaal gratis te maken!


Wat kun je verwachten als je jezelf opgeeft om mee te helpen? Wel, als medestander en vrijwilliger krijg je dus de kans om jouw ideeën bij te dragen aan de politieke besluitvorming van onze organisatie. Ook houden we je op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief en zullen we regelmatig, maar geheel vrijstaand, beroep op je doen voor acties, of om op een andere manier aan ons succes mee te werken.


Ondertussen beschermen wij natuurlijk jouw gegevens en delen wij deze nooit zonder jouw toestemming met derden. Ook laten wij geen cookies achter op jouw computer of telefoon.

Ook dat is onze belofte.

De ReformPartij |

voor vrijheid, democratie & onafhankelijkheid!

Herstart

Nederland!

© 2020 | Reformpartij | Den Haag & Brussel | info@democ.nl