WORD LID

Doe mee om onze idealen waar te maken, en wordt vandaag nog lid van de Democratische Partij

 

Of word lid door een bericht te sturen naar: inschrijving@democ.nl

Vergeet ook onze Petities niet te tekenen

LIDMAATSCHAPSFORMULIER

 

JA, IK WORD VANDAAG NOG LID VAN DE REFORMPARTIJ

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Wij vinden dat iedereen de kans moet hebben om actief aan onze politiek mee te doen. Wij geloven dat politieke participatie voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen om lidmaatschap van de Democratische Partij gratis te maken. Als gratis lid krijg je automatisch actief stemrecht binnen de beweging - hierdoor krijg je dus de kans om ideeën bij te dragen aan de politieke besluitvorming van onze organisatie. Als gratis lid kun je je echter niet kandidaat stellen voor de Democratische Partij tijdens de verkiezingen.

 

Als je je kandidaat wilt stellen, moet je een verkiesbaar lid worden. Hiervoor vragen wij het wettelijk vastgesteld minimumbedrag voor een lidmaatschap: van een politeke partij: 12 euro per jaar.

 

Wat krijg je als verkiesbaar lid?

  • Actief stemrecht binnen de beweging - hierdoor krijgt elk lid de kans om invloed op de politieke besluitvorming uit te oefenen
  • Als lid kun je je kandidaat stellen op de lijst van de Democratische Partij voor de volgende verkiezingen.

 

Ten laatste is het echter ook mogelijk om verkiesbaar lid te worden zonder hiervoor te hoeven betalen, door in plaats van het eerste jaar contributie een officiële ondersteuningsverklaring te geven.

 

 
 

 
 
 
 
 
 

Alle velden met een * dienen ingevuld te worden

Bomen zijn net mensen ...

daarom gebruikt de DP zo min mogelijk papier